Kiertotalouden edelläkävijäyritykset E-P:llä - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Kiertotalouden edelläkävijäyritykset E-P:llä

Monet yritykset hyödyntävät jo kiertotalouden liiketoimintamalleja omassa toiminnassaan, omalla laillaan. Yhdelle se voi tarkoittaa toimimista resurssitehokkaasti ja ihan vain maalaisjärjen mukaisesti. Toiselle se voi tarkoittaa uuden innovaation kehittämistä ja markkinoille tuomista. Kolmas voi soveltaa toimintaansa erilaisia liiketoimintamalleja.

Tälle sivulle on koottu esimerkkejä eteläpohjalaisista yrityksistä, joiden toiminnassa kiertotalous jo näkyy. Esimerkkien kautta korostuu, miten erilaisin tavoin yritykset voivat kiertotaloutta hyödyntää. Inspiroivia hetkiä esimerkkien parissa!

Haluatko tuoda oman yrityksesi ekoteot näkyväksi?

Haluatko ehdottaa parvelle edustamaasi tai jotain muuta yritystä, joka edistää toiminnassaan kiertotalouden mukaista liiketoimintaa? Lähetä meille kommentti matalalla kynnyksellä alla olevan painikkeen kautta.

Ota yhteyttä ja liity parveen

Eteläpohjalaisten oma kestävän kilpailukyvyn Riihi, kokoaa saman katon alle kestävään liiketoimintaan ja erityisesti kiertotalousteen liittyvää tietoa ja toimijoita. Pääpaino on pk-yritysten toimet ja tarpeet. Kysy meiltä tai kerro toimistasi kiertotalouden saralla. Tuo yrityksesi toimet näkyviksi, liity Riihen parveen.

Yhteystiedot

Tilaa uutiskirje ja pysyt kuulolla

Kestävä liiketoiminta ja kiertotalous luovat mahdollisuuksia pysyä mukana muutoksessa, kilpailukykyisesti. Se luo uutta bisnestä! Tilaa uutiskirje ja kuulet uusista mahdollisuuksista osaamisesi kehittämiseksi. Kirjeen sisältö painottuu pk-yrityskenttään.

Tilaa uutiskirje