Työkaluja
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Työkaluja

Tietoa ja työkaluja yritysten ja oman osaamisen kehittämiseen

Riihen materiaalipankkiin on koottu erilaisia maksuttomia työkaluja ja materiaaleja kestävän liiketoiminnan ja kiertotalouden näkökulmasta. Niiden avulla voit kehittää omaa ja yrityksesi osaamista ja toimintaa. Materiaali on koottu erityisesti pk-yritysten tarpeisiin, mutta se tarjoaa kattavan materiaalikoosteen myös muille Etelä-Pohjanmaan toimijoille, opiskelijoille ja työelämälle.

 

Tutustu materiaalipankkiin

Hankkeet yritysten tukena

Etelä-Pohjanmaalla eri toimijat tukevat yritysten vastuullisuuden, kiertotalouden ja vihreän siirtymän kehittymistä maksutta esimerkiksi erilaisten hankkeiden kautta.

 

Tutustu hanketoimintaan

Puuttuuko jotain?

Etsitkö jotain tiettyä tai olisiko sinulla ehdotus mitä materiaalipankkiin olisi hyvä lisätä? Lähetä kommentti alla olevan painikkeen kautta.

Ota yhteyttä ja liity parveen

Eteläpohjalaisten oma kestävän kilpailukyvyn Riihi, kokoaa saman katon alle kestävään liiketoimintaan ja erityisesti kiertotalousteen liittyvää tietoa ja toimijoita. Pääpaino on pk-yritysten toimet ja tarpeet. Kysy meiltä tai kerro toimistasi kiertotalouden saralla. Tuo yrityksesi toimet näkyviksi, liity Riihen parveen.

Yhteystiedot

Tilaa uutiskirje ja pysyt kuulolla

Kestävä liiketoiminta ja kiertotalous luovat mahdollisuuksia pysyä mukana muutoksessa, kilpailukykyisesti. Se luo uutta bisnestä! Tilaa uutiskirje ja kuulet uusista mahdollisuuksista osaamisesi kehittämiseksi. Kirjeen sisältö painottuu pk-yrityskenttään.

Tilaa uutiskirje