Hankkeet yritysten tukena - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Hankkeet yritysten tukena

Tarvitsetko tukea yrityksesi tai yhteisösi kehittämiseen tai oman ammattitaitosi kehittymiseen? Etelä-Pohjanmaalla eri toimijat tukevat yritysten vastuullisuuden, kiertotalouden ja vihreän siirtymän kehittymistä maksutta esimerkiksi erilaisten hankkeiden kautta.  Monissa hankeprojekteissa tuotetaan uutta tietoa yhteistyössä yritysten kanssa, yritysten tueksi. Tärkeä yhteinen tavoitte on kehittää ja pitää yllä Etelä-Pohjanmaan talousalueen ja yrityskentän kilpailukykyä ja elinvoimaa.

Hankkeissa tuotetaan tietoa ja järjestetään erilaisia tilaisuuksia, joissa jaetaan uusinta tietoa eri aloilta ja rakennetaan vuoropuhelua yli toimija- ja toimialarajojen. Hankkeiden tilaisuudet ovat yleensä maksuttomia, mikä tekee osallistumiskynnyksestä matalan aina pienyrittäjästä isompien organisaatioiden henkilöstöön. Esimerkiksi pk- ja pienyrityksille hankkeet tuovat kanssakulkijaa toimintansa kehittämiseen matalalla kynnyksellä.

Katso ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat

Katso millaisia hankkeita SeAMKilla on menossa

Ota yhteyttä ja liity parveen

Eteläpohjalaisten oma kestävän kilpailukyvyn Riihi, kokoaa saman katon alle kestävään liiketoimintaan ja erityisesti kiertotalousteen liittyvää tietoa ja toimijoita. Pääpaino on pk-yritysten toimet ja tarpeet. Kysy meiltä tai kerro toimistasi kiertotalouden saralla. Tuo yrityksesi toimet näkyviksi, liity Riihen parveen.

Yhteystiedot

Tilaa uutiskirje ja pysyt kuulolla

Kestävä liiketoiminta ja kiertotalous luovat mahdollisuuksia pysyä mukana muutoksessa, kilpailukykyisesti. Se luo uutta bisnestä! Tilaa uutiskirje ja kuulet uusista mahdollisuuksista osaamisesi kehittämiseksi. Kirjeen sisältö painottuu pk-yrityskenttään.

Tilaa uutiskirje