Riihen tarkoitus - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Riihen tarkoitus

Miksi kiertotaloustietoa tarvitaan?

Maailman ja sen myötä myös yritysten toimintakentän tila on nopeassa muutoksessa. Myös raaka-aineisiin ja muihin tuotantopanoksiin liittyy enemmän epävarmuutta kuin aiemmin. Etelä-Pohjanmaan alkutuotantovaltaisella alueella muutokset vaikuttavat myös huoltovarmuuteen, jonka varmistaminen on tärkeämpää kuin koskaan.

Tehostamalla resurssiensa käyttöä ja hyödyntämälle kiertotalousperustaisia ratkaisuja yritykset voivat vastata:

  • raaka-aineiden hinnannousuun
  • kilpailuun niukkenevista resursseista
  • päästövähennystarpeisiin
  • liiketoiminnan kestävään kehittämiseen ja kasvuun

 

RIIHI tuo yhteen ratkaisun elementit

Uudistuvaan toimintakenttään sopeutuminen ja ympäristövaatimuksiin vastaaminen haastaa yrityksiä ja muita organisaatioita kehittämistoimiin. Tietoa on olemassa, mutta se on hyvin hajallaan. Riihi on poikkialainen kiertotalouden osaamisalusta Etelä-Pohjanmaan alueelle. Se palvelee Etelä-Pohjanmaan pk-yrityksiä ja muita organisaatioita.

Riihi kokoaa yhteen tietoa, koulutuksia ja toimijoita, joita yhdistämällä voidaan löytää ratkaisuja kestävyyskriisin tuomiin muutostarpeisiin. Edelläkävijäyritykset muovaavat alansa kilpailukenttää ja saavat näin etulyöntiaseman muihin nähden.

 

Lue lisää Riihestä

RIIHEN PARVI – löydä yhteistyökumppanit kiertotalouden toteuttamiseen ja liity Parveen

Vilja koottiin riihen parvelle kuivumaan lyhteinä. Erilaisista olosuhteista kerätyt lyhteet tuotiin yhteen. Samoin Riihi-yhteistyö- ja osaamisalustan Parvelle kerätään yhteen kiinnostavia kiertotalouden toimijoita ja potentiaalisia yhteistyökumppaneita. Yhdessä ajatuksia ja yhteistyömahdollisuuksia kypsyttelemällä voidaan saavuttaa merkittävää kilpailuetua ja uudenlaista elinvoimaa.

Haluatko sinäkin Riihen Parveen?

Mukaan liiketoiminnan muutokseen haastetaan ja tarvitaan kaikki E-P:n yritykset ja toimijat!

Tuo yrityksesi kiertotalouden ekoteot tai kestävään liiketoimintaan liittyvät palvelusi näkyväksi!

Ota yhteyttä ja liity parveen

Eteläpohjalaisten oma kestävän kilpailukyvyn Riihi, kokoaa saman katon alle kestävään liiketoimintaan ja erityisesti kiertotalousteen liittyvää tietoa ja toimijoita. Pääpaino on pk-yritysten toimet ja tarpeet. Kysy meiltä tai kerro toimistasi kiertotalouden saralla. Tuo yrityksesi toimet näkyviksi, liity Riihen parveen.

Yhteystiedot

Tilaa uutiskirje ja pysyt kuulolla

Kestävä liiketoiminta ja kiertotalous luovat mahdollisuuksia pysyä mukana muutoksessa, kilpailukykyisesti. Se luo uutta bisnestä! Tilaa uutiskirje ja kuulet uusista mahdollisuuksista osaamisesi kehittämiseksi. Kirjeen sisältö painottuu pk-yrityskenttään.

Tilaa uutiskirje