Riihen Parvi - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Riihen Parvi

Löydä inspiraatio ja yhteistyökumppanit kiertotalouden toteuttamiseen

Esimerkkien voima

Aikanaan erilaisista olosuhteista kerätyt lyhteet tuotiin yhteen ja kuivattiin riihen parvella. Viljasta syntyy sitten vaikka mitä. Riihen Parvesta löydät kiinnostavia kiertotalouden toimijoita ja potentiaalisia yhteistyökumppaneita. Vihreä siirtymä on matka, valmista ei tarvitse eikä voi kerralla tulla. “Askeleita kestävyyteen” -osiosta löydät esimerkkejä eteläpohjalaisista pk-yrityksistä, jotka ovat lähteneet kehittämään vastuullisuuttaan ja kestävyyttään. Parveen on myös kerätty kiertotalouden edelläkävijöitä eli erilaisia esimerkkejä yritysten kiertotalouteen nojaavista ratkaisuista, joita on jo käytössä. Esimerkkien kautta on helppo havaita erilaisia tapoja sille, miten yritykset voivat hyödyntää kiertotaloutta. Inspiroivia hetkiä esimerkkien parissa!

Erilaiset organisaatiot auttavat

Erilaiset organisaatiot auttavat eteläpohjalaisyrityksiä kehittämään liiketoimintaansa, innovoimaan uutta sekä uudistumaan. Täältä löydät toimijoita, jotka voivat tukea juuri sinun yritystäsi kehittymään ja kehittämään. Riihen Parveen on koottu yhteen Etelä-Pohjalaisten pk-yritysten kiertotaloussiirtymää tukevat toimijat, painottuen E-P:n alueelle. Yhdessä ajatuksia ja yhteistyömahdollisuuksia kypsyttelemällä voidaan saavuttaa uudenlaista kilpailuetua ja elinvoimaa.

Haluatko sinäkin Riihen Parveen?

Mukaan liiketoiminnan muutokseen haastetaan ja tarvitaan kaikki E-P:n yritykset ja toimijat!

Tuo yrityksesi kiertotalouden ekoteot tai kestävään liikertoimintaan liityvät palvelusi näkyväksi!

Ota yhteyttä ja liity parveen

Eteläpohjalaisten oma kestävän kilpailukyvyn Riihi, kokoaa saman katon alle kestävään liiketoimintaan ja erityisesti kiertotalousteen liittyvää tietoa ja toimijoita. Pääpaino on pk-yritysten toimet ja tarpeet. Kysy meiltä tai kerro toimistasi kiertotalouden saralla. Tuo yrityksesi toimet näkyviksi, liity Riihen parveen.

Yhteystiedot

Tilaa uutiskirje ja pysyt kuulolla

Kestävä liiketoiminta ja kiertotalous luovat mahdollisuuksia pysyä mukana muutoksessa, kilpailukykyisesti. Se luo uutta bisnestä! Tilaa uutiskirje ja kuulet uusista mahdollisuuksista osaamisesi kehittämiseksi. Kirjeen sisältö painottuu pk-yrityskenttään.

Tilaa uutiskirje