Tallenteet - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Tallenteet

Täällä pääset tutustumaan webinaareihin ja tallenteisiin. Tallenteen ovat aikajärjestyksessä, uusin ensimmäisenä.

 

Tutustu tallenteisiin

 

KiSu, Kiertotalous-Suomi-verkkopalvelun lanseeraus 27.9.2022

Tallenteessa kerrotaan verkoston toiminnasta, esitellään Kiertotalous-Suomen verkkopalvelu ja  kiertotalouden tilannekatsaus.

 

Hiilineutraali-webinaari

Tässä webinaarissa pohditaan sitä, miten kuntien ja yritysten väliseen ilmastoyhteistyöhön voidaan lisätä vaikuttavuutta. Tilaisuuden on järjestänyt Suomen ympäristökeskus SYKE 14.6.2022.

 

Boostaa bisnestäsi kestävästi –webinaarisarja (2022)

Tämän viisiosainen webinaarisarja on tuotettu vuonna 2022. Ne johdattelevat kiertotalouden liiketoimintamallien pariin. Webinaarisarjaan kuuluvat seuraavat osat:

Palvelullistamalla uutta kasvua

Uudelleenvalmistuksella uutta kasvua

Digitaaliset jakamisalustat liiketoiminnan uudistajina

Uusiutuvilla materiaaleilla uusia ja tuttuja tuotteita

Resurssitehokkuudella fiksua liiketoimintaa

Webinaarisarja on osa Seinäjoen ammattikorkeakoulun toteuttamaa, Euroopan aluekehitysrahoituksella rahoitettua Kiertotalouden osaamisalusta Etelä-Pohjanmaalle – CircEPOs –hanketta.

 

Maatalouden resurssitehokkuus kriisitilanteissa –webinaari (2022)

Webinaari on tuotettu osana Seinäjoen ammattikorkeakoulun toteuttamaa, Euroopan aluekehitysrahoituksella rahoitettua Kiertotalouden osaamisalusta Etelä-Pohjanmaalle – CircEPOs –hanketta vuonna 2022.

 

Boostaa bisnestäsi kiertotaloudella -webinaari (2021)

Tämä webinaari on järjestetty syksyllä 2021. Se on tuotettu osana Seinäjoen Ammattikorkeakoulun toteuttamaa, Euroopan aluekehitysrahoituksella rahoitettua: Kiertotalouden osaamisalusta Etelä-Pohjanmaalle – CircEPOs -hanketta. Webinaari johdattelee kiertotalouden teemaan.

 

Miten Riihi auttaa eteläpohjalaisyrityksiä ja toimijoita kestävässä liiketoiminnassa?tietoisku (2023)

Ota hyöty irti Riihestä: Liity osaksi Etelä-Pohjanmaan kestävän liiketoiminnan verkostoa. Lisää näkyvyyttä ja vaikuttavuutta tuotoksillesi. Osallistujia tilaisuuksiin ja osallistujille tietoa tulevista tapahtumista. Uusin tieto valmiiksi pureskeltuna. Katso helmikuussa 2023 pidetyn tietoiskun tallenne ja kuule, miten juuri sinä voit hyödyntää Riiheä omassa työssäsi.

 

Podcastit: Pk-yritysten tulevaisuuskestävä kasvu

Tervetuloa kuuntelemaan pk-yritysten tulevaisuuskestävään kasvuun pureutuvia podcasteja, joissa tarkastellaan eri näkökulmista pk-yritysten tulevaisuuskestävää kasvua: mitä kestävän kasvun saavuttaminen edellyttää yrityksiltä ja niitä ympäröiviltä toimijoilta, ja miksi kestävään liiketoimintaan kannattaa ehdottomasti panostaa viimeistään nyt. Podcastit ovat mielenkiintoista kuunneltavaa sekä yrittäjille että kestävään liiketoimintaan liittyvien aiheiden parissa työskenteleville asiantuntijoille – ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Mitä vihreä kasvu on ja miltä se näyttää eteläpohjalaisissa yrityksissä? 

Ekosysteemit pk-yritysten vihreää kasvua tukemassa

Vihreät innovaatio kestävän tulevaisuuden rakentajina

Miltä näyttää vastuullinen liiketoiminta eteläpohjalaisessa edelläkävijäyrityksessä?

Sosiaalinen vastuu eteläpohjalaisissa pk-yrityksissä

 

Puuttuuko jotain?

Jos tiedät tallenteen, joka sopisi tälle listalla, vinkkaa meille alla olevan painikkeen kautta, niin täydennetään listaa.

Katso myös nämä

Ota yhteyttä ja liity parveen

Eteläpohjalaisten oma kestävän kilpailukyvyn Riihi, kokoaa saman katon alle kestävään liiketoimintaan ja erityisesti kiertotalousteen liittyvää tietoa ja toimijoita. Pääpaino on pk-yritysten toimet ja tarpeet. Kysy meiltä tai kerro toimistasi kiertotalouden saralla. Tuo yrityksesi toimet näkyviksi, liity Riihen parveen.

Yhteystiedot

Tilaa uutiskirje ja pysyt kuulolla

Kestävä liiketoiminta ja kiertotalous luovat mahdollisuuksia pysyä mukana muutoksessa, kilpailukykyisesti. Se luo uutta bisnestä! Tilaa uutiskirje ja kuulet uusista mahdollisuuksista osaamisesi kehittämiseksi. Kirjeen sisältö painottuu pk-yrityskenttään.

Tilaa uutiskirje