Vastaa kyselyyn Etelä-Pohjanmaan biotaloudesta - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Vastaa kyselyyn Etelä-Pohjanmaan biotaloudesta

kategoria: Yleinen

Etelä-Pohjanmaa on matkalla kohti kestävämpää tulevaisuutta tavoittelemalla hiilidioksidipäästöjen vähentämistä, investoimalla kestävään infrastruktuuriin ja tukemalla yhteisön sopeutumista ilmastonmuutokseen.

 

Sinäkin voit osallistua vastaamalla 15 minuutin mittaiseen kyselyyn Etelä-Pohjanmaan biotaloudesta! Vastaa kyselyyn täällä.

Kyselyn avulla selvitetään, miten yksityisen ja julkisen sektorin toimijat Etelä-Pohjanmaalla suhtautuvat biotalouden käsitteeseen, hyötyihin ja haasteisiin.

Tutkimuksen avulla voidaan mm. ymmärtää paremmin Etelä-Pohjanmaan biotalouden kehittämistarpeita sekä vahvistaa yhteistyötä yksityisen ja julkisen sektorin välillä.

 

Jaa mielipiteesi ja auta meitä kestävän tulevaisuuden luomisessa Etelä-Pohjanmaalla.

Kyselyyn vastaamisen jälkeen pääset halutessasi rekisteröitymään Bioregions –verkostoon, ja saat tietoa tulevista Bioregions Facilityn järjestämistä verkostoitumis- ja matchmaking-tapahtumista. Seuraa rekisteröitymislinkkiä, joka avautuu kyselyn täyttämisen jälkeen.

Tutkimuksen toteuttaa Euroopan metsäinstituutti (EFI) yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan maakuntaliiton kanssa.

 

Huomautus: Tämä kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät julkishallinnossa tai yritys-sektorilla Etelä-Pohjanmaalla.