Vastaa ja voita! Ympäristöteot työssäsi: Hömppää, harmia vai mahdollisuuksia? - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Vastaa ja voita! Ympäristöteot työssäsi: Hömppää, harmia vai mahdollisuuksia?

kategoria: Riihi, Yleinen

Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput 2:lle (arvo 30 euroa/lippupari)! – Joka kymmenes voittaa

Onko ympäristöasiat mielestäsi turhaa hömpötystä, harmia vai kenties uusia mahdollisuuksia ja merkityksellisyyttä? Kenellä on vastuu ja kuka voi oikeasti vaikuttaa? Kasvanut ymmärrys luonnon kantokyvyn ja luonnonvarojen rajallisuudesta aiheuttaa pelkoa ja ahdistustakin. Toisaalta on hyvä muistaa, että tekeminen synnyttää toivoa. Koetko tarvetta vaikuttaa? Yksin omat teot tuntuvat pieniltä, mutta yhteisöjen kautta vaikutus on mahdollista moninkertaistaa. Esimerkki tästä on työpaikka.

Tekevätkö yritykset riittävästi? Vai kaatuuko niiden niskaan liikaa? Millaisia toimia odotat työpaikaltasi? Haluatko osallistua niihin? Vai tuoko se turhaa lisäkuormaa?

Vastaa ja vaikuta Etelä-Pohjanmaan kehitykseen, olit sitten työssä, työtä etsimässä tai vaikkapa opiskelemassa. Jätä viesti alueen työnantajille. Myös yrittäjien ja johdon ääni halutaan saada kuuluviin. Siirry kyselyyn ->

Vastauksesi on anonyymi.

Boostataan yhdessä alueen elinvoimaisuutta ja hyvinvointia

Kiitos jo etukäteen vastauksestasi ja että osallistut alueemme kehittämiseen SeAMkin kanssa. Jakamalla tietoa, luomme yhdessä kilpailukykyisempiä yrityksiä, työnantajia ja yritysverkostoja Etelä-Pohjanmaalle. Kysely on osa SeAMKin Riihi-hanketta, joka nostaa osaltaan maaseudun äänen kuuluviin. Välitämme ja kokoamme muun muassa tietoa siitä, mitä täällä ajatellaan ja tarvitaan, että oikeudenmukaista kestävää kehittämistä voi tapahtua.

Tämän kyselyn lisäksi olemme mm. haastatelleet alueen yrityksiä aiheen tiimoilta ja tehneet alueen kehitystoimijoille oman kyselyn. Jos olet ollut mukana näissä, voit silti osallistua myös tähän anonyymiin kyselyyn. Koostamme myöhemmin näitä kaikkia yhteen.

Kysely on auki 31.1.2024 asti, jonka jälkeen suoritamme helmikuun 2024 alussa arvonnat ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Yhteystiedot jätetään vasta kyselyn lopussa erillisellä lomakkeella, joten kyselyvastauksesi eivät yhdisty yhteystietoihisi. Emme myöskään käytä yhteystietojasi kaupallisiin tai muihin tarkoituksiin, täältä voit tutustua SeAMKin tietosuojaselosteeseen: Tietosuojaseloste (SeAMK)