Pk-yritysten kestävään kasvuun liittyvän podcast-sarjan ensimmäiset jaksot kuunneltavissa - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

kategoria: Yleinen

Vihreä siirtymä ja vihreä kasvu ovat polttavan kuumia puheenaiheita, jotka nousevat vahvasti esiin niin parhaillaan käytävissä hallitusneuvotteluissa, yritysten strategiapalavereissa kuin kansalaisten päivittäisissä keskusteluissakin. Vaikka aiheiden tiimoilta keskustelua paljon käydäänkin, saattavat käsitteet kuitenkin jäädä melko epäselviksi monille. Mitä vihreällä siirtymällä ja vihreällä kasvulla siis oikeastaan tarkoitetaan ja mitä se voi tarkoittaa yksittäisen pk-yrityksen näkökulmasta? Vastaukset näihin kysymyksiin ja muuta aiheen tiimoilta käytävää dialogia pääset kuulemaan GreenGrow-hankkeen podcast-sarjan ensimmäisessä jaksossa, jossa aiheesta ovat keskustelemassa SeAMKin tutkijayliopettaja Sanna Joensuu-Salo sekä TKI-asiantuntijat Laura Könönen ja Annukka Koivuranta. Ensimmäisen jakson pääset kuuntelemaan täältä:

Spotify:
SeAMK tutkii ja kehittää: GreenGrow-hanke – Mitä on vihreä kasvu ja miltä se näyttää eteläpohjalaisissa yrityksissä? – SeAMK podcast | Podcast on Spotify
Acast:
https://shows.acast.com/seamk-podcast/episodes/seamk-tutkii-ja-kehittaa-greengrow-hanke-mita-on-vihrea-kasv

Podcast-sarjan toisessa jaksossa SeAMKin TKI-asiantuntijat Annukka Koivuranta ja Laura Könönen jatkavat vihreän siirtymän parissa hieman syvemmälle ja nostavat keskusteluun mukaan erilaiset ekosysteemit ja niiden merkittävän roolin yritysten vihreän kasvun tukemisessa. Jaksossa tarkastellaan erityisesti Etelä-Pohjanmaan kasvuyrittäjyyden ekosysteemiä ja käydään läpi sen vahvuuksia ja kehittämiskohteita vihreän kasvun näkökulmasta. Toisen jakson pääset kuuntelemaan täältä:

Spotify:
SeAMK tutkii ja kehittää: GreenGrow-hanke – Ekosysteemit pk-yritysten vihreää kasvua tukemassa – SeAMK podcast | Podcast on Spotify
Acast:
https://shows.acast.com/seamk-podcast/episodes/seamk-tutkii-ja-kehittaa-greengrow-hanke-ekosysteemit-pk-yri

Podcastit on tuotettu osana EAKR-rahoitteista GreenGrow – pk-yritysten vihreän ja inklusiivisen kasvun tukeminen Etelä-Pohjanmaalla -hanketta, jota rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.