Vihreitä innovaatioita ja paikallisia edelläkävijöitä - GreenGrow-hankkeen uusimmat podcastit kuunneltavissa nyt! - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Vihreitä innovaatioita ja paikallisia edelläkävijöitä - GreenGrow-hankkeen uusimmat podcastit kuunneltavissa nyt!

kategoria: Yleinen

Tervetuloa kuuntelemaan podcasteja pk-yritysten tulevaisuuskestävästä kasvusta! Kolmannessa juuri julkaistussa podcastissa pureudutaan vihreisiin innovaatioihin ja keskustellaan mm. siitä, mitä vihreät innovaatiot käytännössä ovat, ja miksi ne nähdään niin tärkeässä roolissa onnistuneen vihreän siirtymän toteutumisessa. Bonuksena myös luvassa hyviä vinkkejä pk-yrityksille, joiden avulla yritykset voivat päästä käsiksi niihin valtaisiin liiketoimintamahdollisuuksiin, joita vihreän siirtymän myötä uudistumiskykyisille ja -haluisille yrityksille avautuu. Jaksossa vihreistä innovaatioita ovat keskustelemassa SeAMKin tutkijayliopettaja Sanna Joensuu-Salo sekä TKI-asiantuntijat Laura Könönen ja Krista Mäki. Kolmannen podcastin pääset kuuntelemaan täältä:

Spotify:
https://shows.acast.com/seamk-podcast/episodes/seamk-tutkii-ja-kehittaa-greengrow-hanke-vihreat-innovaatiot

Acast:
https://open.spotify.com/episode/0W8Lja8EtlcEV7B7aDoCid?si=c0a91eb41e334638&nd=1

Neljännessä podcastissa päästään tutustumaan eteläpohjalaiseen vastuullisuuden edelläkävijäyritykseen, HR-Livingiin. Jaksossa yrittäjä Suvi Hakala ja SeAMKin TKI-asiantuntija Laura Könönen keskustelevat HR-Livingin mielenkiintoisesta ja inspiroivasta matkasta arvojen viitoittamalla vastuullisuuden polulla, jolla myös erilaisia haasteita on kohdattu vuosien varrella. Tule kuulemaan millaisin keinoin yrityksessä on pyritty näitä esteitä ylittämään, ja millaisia arvokkaita vinkkejä Suvilla on annettavana muille yrityksille omalla vastuullisuuspolulla etenemiseen! Podcastin pääset kuuntelemaan täältä:

Spotify:
https://shows.acast.com/seamk-podcast/episodes/seamk-tutkii-ja-kehittaa-greengrow-hanke-milta-nayttaa-vastu

Acast:
https://open.spotify.com/episode/2T7lIkZopDQGcnmjkzCk7u?si=556468d1d84d40aa


Podcastit on tuotettu osana EAKR-rahoitteista GreenGrow – pk-yritysten vihreän ja inklusiivisen kasvun tukeminen Etelä-Pohjanmaalla -hanketta, jota rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.