Miten voit hyödyntää Riiheä omassa työssäsi? - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Miten voit hyödyntää Riiheä omassa työssäsi?

kategoria: Yleinen

HALUATKO LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ JA VAIKUTTAVUUTTA TUOTOKSILLESI? KAIPAATKO OSALLISTUJIA TILAISUUKSIISI? HALUATKO OSAKSI ETELÄ-POHJANMAAN KESTÄVÄN LIIKETOIMINNAN VERKOSTOA?

Riihi palvelee koko maakunnan yrityksiä, aluekehittäjiä sekä muita toimijoita ja Riihi toimii myös yhtenä keskitettynä markkinointi- ja tiedonjakokanavana sen aihepiireihin liittyvien tapahtumien ja tuotosten sekä toimijoiden osalta. Riihestä löytyy jo kattavasti materiaalia hyödynnettäväksi. Riiheen on koottu erityisesti eteläpohjalaisesta näkökulmasta oleellista ja ajankohtaista tietoa kiertotaloudesta ja kestävästä liiketoiminnasta.

Tietoisku: Riihi – Kestävää liiketoimintaa yhden katon alla -tilaisuudessa esiteltiin Etelä-Pohjanmaan kiertotaloussivusto Riihen sekä sen hyödyntämismahdollisuudet. Tilaisuudessa avattiin, miten käytännössä alueen toimijat voivat hyödyntää Riiheä ja kasvattaa omaa vaikuttavuuttaan. Tilaisuuden tallenteen linkin saat pyytämällä sähköpostilla osoitteesta riihi@seamk.fi.

Riihi on rakennettu Seinäjoen ammattikorkeakoulun toteuttamassa EAKR-rahoitteisessa Kiertotalouden osaamisalusta Etelä-Pohjanmaalle – CircEPOs -hankkeessa.