Kestävän liiketoiminnan asiantuntijalle töitä tarjolla! - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Kestävän liiketoiminnan asiantuntijalle töitä tarjolla!

kategoria: Yleinen

Kestävän liiketoiminnan asiantuntija 📣 Etsitkö uusia tuulia? Oletko etsimämme työntekijä? Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – Seinäjoki University of Applied Sciences hakee riveihinsä asiantuntijaa, sijoituspaikkana Seinäjoki.

Mikäli sinulta löytyy osaamista kiertotaloudesta, pk-yritysten kehittämisestä, palvelumuotoilusta ja sinulla on ehkä myös ymmärrystä yrityskentän verkostoista ja ekosysteemeistä, voit hyvinkin olla tiimin puuttuva jäsen.

Tarjolla on siis tutkimus- ja kehittämistoiminnan asiantuntijatehtävä tiimissä, jossa erilaiset osaamiset täydentävät toisiaan ja opitaan toinen toiselta. Pääset toimimaan yritysrajapinnassa ja yritysten kanssa, mutta samalla työ mahdollistaa kosketuspinnan tutkimukseen ja koulutukseen. Pääset vaikuttamaan työnkuvaasi itse, koska se tarkentuu osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella.

SeAMKin TKI-hankkeissa kehitetään mm. pk-yritysten liiketoimintaosaamista sekä edistetään kestävää liiketoimintaa ja kiertotaloutta Etelä-Pohjanmaalla yhdessä yritysten kanssa.

Tarjolla on monipuolinen ja merkityksellinen työ, jossa pääset kehittämään alueemme yrityskenttää ja sen rinnalla kasvattamaan omaa osaamistasi yhteisöllisessä asiantuntijatiimissä.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 7.5.2024 klo 15.00 mennessä.

Katso lisää täältä!