River IT Oy, Myynninmaailma Oy, Lemonsoft Oyj: Digitaaliset järjestelmät kiertotalouden tukena - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

River IT Oy, Myynninmaailma Oy, Lemonsoft Oyj: Digitaaliset järjestelmät kiertotalouden tukena

Toiminnanohjausjärjestelmiin, ohjelmistorobotiikkaan ja myynnin automaatioon investoiminen voi olla yritykselle ensimmäisiä askelia kohti kiertotaloutta ja kestävämpää kehitystä. Nämä teknologiat tarjoavat yrityksille työkaluja resurssien tehokkaaseen käyttöön, jätteiden vähentämiseen, kierrätykseen ja uudelleenkäyttöön, sekä ympäristöystävällisempiin käytäntöihin.

River IT Oy on Seinäjoella vuonna 2018 perustettu ohjelmistoyritys, jonka pääasiallinen toimiala on IT-konsultointi ja IT-palvelut. River IT tarjoaa yrityksille ohjelmistorobotiikan palveluita. Ohjelmistorobotiikkaa voidaan hyödyntää esimerkiksi tilausten käsittelyyn, laskutukseen, sekä tietojen kirjaukseen. Käytännössä tietokoneelle voidaan opettaa asiat, jotka ihminen myös tekisi, mutta aikaa ja virheitä säästellen. Tämä auttaa yrityksiä tunnistamaan ja hyödyntämään resursseja tehokkaammin, vähentämään materiaalihävikkiä ja paperinkulutusta.

Myynninmaailma Oy on vuonna 2011 perustettu yrityspalveluyhtiö, jonka toimialana on myös markkinointi ja myynninedistäminen. Myynninmaailma tarjoaa myös myynnin ja markkinoinnin automaatiopalveluita, joiden avulla automatisoidaan toistuvia markkinointitoimenpiteitä ja myynnin prosesseja. Myynnin automaatio auttaa tunnistamaan ja hyödyntämään asiakkaiden tarpeita, mikä auttaa tuotteiden ja palveluiden parempaan kohdentamiseen, vähentää ylituotantoa ja virheellisten tilausten määrää, sekä voi auttaa tunnistamaan kiertotaloudesta kiinnostuneita asiakkaita.

Lemonsoft Oyj on vaasalainen ohjelmistotalo, jonka toimialana on ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus. He tarjoavat yrityksille toiminnanohjausjärjestelmiä, jotka sisältävät yrityksen keskeisimmät toiminnot. Toiminnanohjausjärjestelmien avulla yritys pystyy seuraamaan ja hallinnoimaan resursseja (materiaalit, työvoima ja laitteisto), optimoimaan tuotantoprosesseja ja varastonhallintaa, sekä seurata ympäristövaikutuksia raportointia varten.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ohjelmistorobotiikka, myynnin ja markkinoinnin automaatio, sekä toiminnanohjausjärjestelmät edistävät kiertotaloutta yhdessä ja myös yksittäin.

Kuuntele podcast digitaalisten järjestelmien ja myynnin automaatiosta, jossa keskustelemassa, Pasi Kokko (River IT Oy), Teemu Lahti (Myynninmaailma Oy), Jakke Vyyryläinen (Lemonsoft Oyj) ja Merja Saari (SeAMK).

 

Kuuntele podcast tästä!

 

 

Tutustu River IT:hen: https://riverit.fi/

Tutustu Myynninmaailmaan: https://myynninmaailma.fi/

Tutustu Lemonsoftiin: https://www.lemonsoft.fi/

 

Ota yhteyttä ja liity parveen

Etelä-Pohjalaisten oma kestävän kilpailukyvyn Riihi, kokoaa saman katon alle kestävään liiketoimintaan ja erityisesti kiertotalousteen liittyvää tietoa ja toimijoita. Pääpaino on pk-yritysten toimet ja tarpeet. Kysy meiltä tai kerro toimistasi kiertotalouden saralla. Tuo yrityksesi toimet näkyviksi, liity Riihen parveen.

Yhteystiedot

Tilaa uutiskirje ja pysyt kuulolla

Kestävä liiketoiminta ja kiertotalous luovat mahdollisuuksia pysyä mukana muutoksessa, kilpailukykyisesti. Se luo uutta bisnestä! Tilaa uutiskirje ja kuulet uusista mahdollisuuksista osaamisesi kehittämiseksi. Kirjeen sisältö painottuu pk-yrityskenttään.

Tilaa uutiskirje