Mirror Line panostaa kestävyyteen - SeAMKilta boostia strategiapäivitykseen - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Mirror Line panostaa kestävyyteen - SeAMKilta boostia strategiapäivitykseen

Muutosjoustavuus on entistä keskeisempi tekijä eteläpohjalaistenkin pk-yritysten menestyksen ja kasvun polulla. Maailman tila ja ekologinen kestävyyskriisi muuttavat vihreän siirtymän ohella yritysten toimintaympäristöä halusi tai ei.  Yrityksen on pysähdyttävä pohtimaan, minne ollaan matkalla ja mitä halutaan olla jatkossa: olemassa, olematta, kasvussa vai jotain muuta? Tämä luo suuntaa kehittämistarpeille.

Mirror Line yksi niistä Etelä-Pohjalaisista perheyrityksistä, joka haluaa olla ja menestyä. Yritys panostaa vastuullisuuteen ja kehittää valmiuksiaan toimia kestävästi. Eteläpohjalaisyritys työllistää Karijoella noin 40 työntekijää. Tuotevalikoimaan kuuluvat mittatilaustyönä valmistetut liukuovet, lasiseinät, kaapistot sekä muut tilanjakajat ja säilytysratkaisut. Tuotteet suunnitellaan kestämään aikaa ja käyttöä. Valmistus tapahtuu omalla tehtaalla, kotimaisella työllä. Mirror Linen arvoissa korostetaan aitoutta, arvostamista ja auttamista. Henkilökunta nähdään tärkeimpänä voimavarana.

Pk-yrityksille suunnatut hankkeet auttavat yrityksiä uudistumismatkalla. Mirror Line on ottanut tästä hyödyn irti ja kääntää kestävyysmurroksen mahdollisuuksiksi. Uusinta tietoa jalkautetaan jo yrityksen arkeen. Mirror Line on päivittänyt sen pohjalta strategiaansa ja vastuullisuustavoitteensa. Lue, miten Mirror Line on hyödyntänyt SeAMKin TKI toimintaa oman toimintansa kehittämiseen ja millaisiin asioihin se on johtanut ensivaiheessa.

Lue koko artikkeli SeAMKin verkkolehdestä: ARTIKKELIIN->

 

Ota yhteyttä ja liity parveen

Etelä-Pohjalaisten oma kestävän kilpailukyvyn Riihi, kokoaa saman katon alle kestävään liiketoimintaan ja erityisesti kiertotalousteen liittyvää tietoa ja toimijoita. Pääpaino on pk-yritysten toimet ja tarpeet. Kysy meiltä tai kerro toimistasi kiertotalouden saralla. Tuo yrityksesi toimet näkyviksi, liity Riihen parveen.

Yhteystiedot

Tilaa uutiskirje ja pysyt kuulolla

Kestävä liiketoiminta ja kiertotalous luovat mahdollisuuksia pysyä mukana muutoksessa, kilpailukykyisesti. Se luo uutta bisnestä! Tilaa uutiskirje ja kuulet uusista mahdollisuuksista osaamisesi kehittämiseksi. Kirjeen sisältö painottuu pk-yrityskenttään.

Tilaa uutiskirje