Miten ilmoittaa Riihessä? – Etelä-Pohjanmaan toimija, tule löydetyksi! - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Miten ilmoittaa Riihessä? – Etelä-Pohjanmaan toimija, tule löydetyksi!

Etelä-Pohjanmaan oma kiertotalousalusta RIIHI, www.eepeeriihi.fi kokoaa Etelä-Pohjanmaan pk-yritysten ja niitä tukevien toimijoiden näkökulmasta oleellisen ja ajankohtaisen kestävää liiketoimintaa edistävän tiedon ja toimijat saman katon alle.

Riihen avulla yrityksillä on mahdollista säästää resurssejaan, kun yrityksen kannalta oleellinen kiertotaloustieto löytyy yhdeltä sivustolta. Toisaalta Riihi palvelee kaikkia alueen kehittäjä-toimijoita tarjoamalla kanavan, jolla voi tavoittaa erityisesti kiertotalous- ja kestävyysteemoista kiinnostuneet yritykset ja levittää sekä tietoa että materiaalia.

Yritys, ole esimerkkinä muille – Riihen Parvi

Riihen Parvelle on koottu esimerkkejä alueen yritysten kiertotalousratkaisuista sekä listauksia toimijoista, jotka voivat omalla toiminnaallaan edistää yritysten liiketoiminnan kehittämistä. Kokoamalla Riiheen materiaalia ja toimijoita edistetään tiedon ja osaamisen jalostumista uusiksi innovaatioiksi ja liiketoiminna kasvuksi. Onko sinun organisaatiollasi kiertotalouden mukainen esimerkki, jolla haluat tulla mukaan edelläkävijöiden joukkoon. Lähetä meille lyhyt ehdotus ja katsotaan olisiko se sopiva mukaan Parveen.

Tutustu Parveen ja lue mitä muut ovat tehneet: https://www.eepeeriihi.fi/riihen-parvi/

Aluekehittäjä, ole aktivinen osa verkostoa!

Löytyykö tapahtumasi Riihestä?

Riihen tapahtumakalenteriin kootaan kiertotalouteen ja kestävään liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät ajankohtaiset tapahtumat ja koulutukset Etelä-Pohjanmaalla. Kun järjestätät kestävää liiketoimintaa, kiertotaloutta, vihreää siirtymää ja vastuullisuutta sivuavia tapahtumia Etelä-Pohjanmaalla, pidäthän huolta, että järjestämäsi tapahtuma löytyy Riihestä, jolloin kestävästä liiketoimintakehittämisestä tietoa etsivät henkilöt ja organisaatiot löytävät sen. Tämä lisää kohtaamisia, osallistujia, osallistumismahdollisuuksia ja verkostojen voimaa. Tiedon liikkuminen taas vahvistaa koko aluetta.

Voit ilmottaa uudesta tapahtumasta Riihen tapahtumasivulla: https://www.eepeeriihi.fi/ajankohtaista/tapahtumat-ja-koulutukset/

Riihessä keskitytään pääasiassa maksuttomiin tapahtumiin, joita järjestetään esimerkiksi erilaisissa hankkeissa. Riihessä ei siis lähtökohtaisesti mainosteta kaupallisia tapahtumia.

Onko sinulla materiaaleja jaettavaksi?

Riihen kattavasta materiaalipankista löytyy muun muassa työkaluja, oppaita, tallenteita ja linkkivinkkejä kestävämpään liiketoimintakehittämiseen.

Materiaalipankkiin: https://www.eepeeriihi.fi/tietoa-ja-tyokaluja2/materiaalipankki/

Materiaalipankkiin voit vinkata lisättäviä työkaluja yms. yhteydenottolomakkeen kautta: https://www.eepeeriihi.fi/riihen-tarkoitus/yhteystiedot/

Onko tietosi ajantasalla?

Tarkista toimijasivulta: https://www.eepeeriihi.fi/riihen-parvi/kiertotalousliiketoiminnan-kehittamista-tukevat-toimijat/.  Ole tarvittaessa yhteydessä. Toimijoita kokoavalla sivulla on linkki, josta pääsee lähettämään kommentteja yhteydenottolomakkeen kautta.

Onko sinulla uutisia jaettavaksi?

Uutisia voi päivittää Uutiset -välilehdeltä: https://www.eepeeriihi.fi/ajankohtaista/uutiset/ painamalla linkkiä ”Haluatko ilmoittaa uutisesta”.

Tämä artikkeli on osa RIIHI-hanketta, jossa rakennetaan resurssiviisaita verkostoja Etelä-Pohjanmaalle. Riihi – Resurssiviisaat verkostot Etelä-Pohjanmaalla -hanke on Seinäjoen ammattikorkeakoulun toteuttama ja Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) rahoittama. Rahoituksen myöntäjä toimii Etelä-Pohjanmaan liitto. Voit lukea itse hankkeesta lisää sen omilta sivuilta: https://projektit.seamk.fi/riihi/ sekä artikkelista: https://lehti.seamk.fi/yrittajyys-ja-kasvu/ala-jaa-ulkopuolelle-riihi-yhdistaa-etela-pohjanmaan-yrityskenttaa/.