Workshop – elintarviketuotteiden hiilijalanjälkilaskenta - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Workshop – elintarviketuotteiden hiilijalanjälkilaskenta

Tervetuloa 13.4.2023 klo 9.00–11.00 mukaan Ilmastokestävät elintarvikeprosessit -hankkeen seuraavaan workshopiin elintarviketuotteiden ympäristövaikutusten laskennasta. Esittelemme hankkeen aikana elintarvikesektorin pk-yrityksille kehitettyä laskuria ja keräämme ajatuksia jatkokehitysmahdollisuuksista. Voitte ottaa mukaan myös oman tietokoneenne, jolloin pääsette testaamaan laskentaa omalle valmistusprosessillenne.

Tapahtumaan on mahdollista tulla paikan päälle Framille tilaan A310.7 tai etäyhteyksillä Teamsin välityksellä. Saapumisohjeet, Teams-linkki sekä kalenterimerkintä toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä annettavaan sähköpostiosoitteeseen.

Ohjelmassa:

  • Vierailevina puhujina
    • Ruoan ympäristövaikutukset hallintaan – ajankohtaista arviointitutkimuksesta, erikoistutkija Merja Saarinen, (Luke)
    • Ilmastovaikutusdatasetti ruokapalvelusektorille, tutkija Virpi Vorne (Luke)
  • Yrityspilotin ympäristötoimiin tutustuminen ja kokemukset (Alavuden Öljynpuristamo Oy)
  • IKE-laskentamenetelmä elintarviketuotteiden hiilijalanjäljelle
    • Esittely, testaaminen ja keskustelu

Tapahtumaa ennen järjestetään kahvitarjoilu klo 8.45–9.00, joten pyydämme ilmoittamaan mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu tästä!

Lisätietoja:

https://projektit.seamk.fi/ike

joni.viitala@seamk.fi

040 830 1246