Workshop – elintarviketuotteiden hiilijalanjälkilaskenta
Tervetuloa 13.4.2023 klo 9.00–11.00 mukaan Ilmastokestävät elintarvikeprosessit -hankkeen seuraavaan workshopiin elintarviketuotteiden ympäristövaikutusten laskennasta. Esittelemme hankkeen aikana elintarvikesektorin pk-yrityksille kehitettyä laskuria ja keräämme ajatuksia jatkokehitysmahdollisuuksista. Voitte ottaa mukaan myös oman tietokoneenne, jolloin pääsette testaamaan laskentaa omalle valmistusprosessillenne.
Tapahtumaan on mahdollista tulla paikan päälle Framille tilaan A310.7 tai etäyhteyksillä Teamsin välityksellä. Saapumisohjeet, Teams-linkki sekä kalenterimerkintä toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä annettavaan sähköpostiosoitteeseen.
Ohjelmassa:
- Vierailevina puhujina
- Yrityspilotin ympäristötoimiin tutustuminen ja kokemukset (Alavuden Öljynpuristamo Oy)
- IKE-laskentamenetelmä elintarviketuotteiden hiilijalanjäljelle
- Esittely, testaaminen ja keskustelu
Tapahtumaa ennen järjestetään kahvitarjoilu klo 8.45–9.00, joten pyydämme ilmoittamaan mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä.
Lisätietoja:
https://projektit.seamk.fi/ike
040 830 1246