Tietoisku: Riihi - Kestävän liiketoiminnan eväät yhden katon alta - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Tietoisku: Riihi - Kestävän liiketoiminnan eväät yhden katon alta

Aluekehittäjä! Tule kuulemaan, miten juuri sinä voit hyödyntää Riiheä omassa työssäsi!

 

Tiedätkö mitä on kiertotalous? Tai toimitko jo kiertotalouden  ja kestävän liiketoiminnan parissa tavalla tai toisella? Tai voisivatko ne liittyä työhösi jatkossa?

SeAMKin ylläpitämä Etelä-Pohjanmaan oma kiertotaloussivusto Riihi on julkaistu ja se löytyy osoitteesta www.eepeeriihi.fi.

Haluatko lisää näkyvyyttä ja vaikuttavuutta tuotoksillesi? Kaipaatko osallistujia tilaisuuksiisi? Haluatko osaksi Etelä-Pohjanmaan kestävän liiketoiminnan verkostoa?

Riihi palvelee koko maakunnan yrityksiä, aluekehittäjiä sekä muita toimijoita ja Riihi toimii myös yhtenä keskitettynä markkinointi- ja tiedonjakokanavana sen aihepiireihin liittyvien tapahtumien ja tuotosten sekä toimijoiden osalta. Riihestä löytyy jo kattavasti materiaalia hyödynnettäväksi. Riiheen on koottu erityisesti eteläpohjalaisesta näkökulmasta oleellista ja ajankohtaista tietoa kiertotaloudesta ja kestävästä liiketoiminnasta. Tule perjantaina 24.2.2023 klo 9-10 Teamsiin kuulemaan ja keskustelemaan, miten juuri sinä voit hyödyntää Riiheä omassa työssäsi.

Klikkaa itsesi mukaan Teams-infoon tästä >

Voit tallentaa tapahtuman omaan Outlook-kalenteriisi sivun yläosasta.

Riihi on rakennettu Seinäjoen ammattikorkeakoulun toteuttamassa EAKR-rahoitteisessa Kiertotalouden osaamisalusta Etelä-Pohjanmaalle – CircEPOs -hankkeessa.

Lisätietoja:

Krista Mäki
krista.maki@seamk.fi
puh. 040 8300 356