Tehoa ja Kasvua - Digitaalisten järjestelmien ja myynnin automaatio - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Tehoa ja Kasvua - Digitaalisten järjestelmien ja myynnin automaatio

Tule mukaan 30.11.2023 klo 14.00–15.30, ”Tehoa ja Kasvua – Digitaalisten Järjestelmien ja Myynnin Automaatio” tapahtumaan!

  • Mitä? ”Tehoa ja Kasvua – Digitaalisten Järjestelmien ja Myynnin Automaatio” tapahtuma
  • Missä? SeAMK Frami F, F209, Kampusranta 9.
  • Miksi? Opit järjestelmäautomatisaatiosta, sekä tuotannonohjausjärjestelmistä. Ps. Saat haalarimerkin ja osallistut samalla S-ryhmän lahjakortin arvontaan!

ILMOITTAUTUMAAN PÄÄSET TÄSTÄ

Iltapäivän aikana kuulet alan huippuyritysten kokemuksia ja näkemyksiä digitalisaation kilpailueduista, tuotannonohjausjärjestelmien hyödyntämistä, myynnin ja markkinoinnin automatisoinnin parhaista käytännöistä sekä pääset tutustumaan ohjelmistorobotiikan tulevaisuuden näkymiin. Tilaisuus on suomenkielinen, maksuton ja järjestät pidättävät oikeuden ohjelmamuutoksiin.

Tapahtuma järjestetään osana Kestävä digitaalinen kaksoissiirtymä- hanketta. Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa on käynnissä Euroopan Aluekehitysrahaston ja Seinäjoen kaupunkiekosysteemi sopimuksen rahoittama Kestävä digitaalinen kaksoissiirtymä -hanke. Toimenpiteet vahvistavat kaupunkiekosysteemin kehittymistä toimivaksi kokeilu- ja innovaatioympäristöksi.