Johtamisen uudet tuulet -valmennussarja 3/4: Mittaa, seuraa, kehitä – Johda SMARTisti - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Johtamisen uudet tuulet -valmennussarja 3/4: Mittaa, seuraa, kehitä – Johda SMARTisti

Euroopan unioni, Euroopan sosiaalirahasto. Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020. Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Seinäjoen ammattikorkeakoulu. Tampereen ammattikorkeakoulu.

Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

 

Tietoa keräämällä ja sitä analysoimalla tiedät, mitä teillä tapahtuu. Näin saat ryhtiä päätöksentekoon.

Asiantuntijana tilaisuudessa toimii Juha-Matti Arola. Hän on SeAMKin tiedolla johtamisen ja mittaamisen asiantuntija, jolla on tietoa ja kokemusta pk-yritysten käytössä olevista mittareista. Hänellä on tarjota esimerkkejä erilaisista tavoista mitata, kerätä tietoa yrityksen toiminnasta sekä kehittää näitä mittareita edelleen. Toisin sanoen hän haluaa intohimoisesti kehittää eteläpohjalaisia pk-yrityksiä johtamaan toimintaansa SMARTimmin.

Tilaisuuden kohderyhmänä on yritysten johto ja henkilökunta. Tilaisuus on maksuton!

Valmennus järjestetään keskiviikkona 4.10.2023 klo 8.30-12 (Frami F, neuvottelutila 7. taivas, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Kampusranta 11). Valmennuksen luonteen vuoksi tapahtumaan on vain lähiosallistumismahdollisuus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

Huomaa myös muut valmennussarjan valmennukset!

Voit ilmoittautua lomakkeella sinua eniten kiinnostavaan valmennukseen tai tulla mukaan vaikka kaikkiin.

Muut Johtamisen uudet tuulet -valmennussarjan tapahtumat:

 

Tilaisuudet järjestää SeAMKin Myrsky – Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa -hanke.

TAMKin ja SeAMKin kanssa menossa mukana Länsi-Suomen muut osatoteuttajat

Centria ammattikorkeakoulu, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Turun ammattikorkeakoulu, Vaasan ammattikorkeakoulu, Yrkeshögskolan Novia