Ilmoittautuminen Ruokaketjun kiertotalous -opintokokonaisuuteen - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Ilmoittautuminen Ruokaketjun kiertotalous -opintokokonaisuuteen

Seinäjoen ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n tarjonnassa on keväällä 2024 starttaava osaamiskokonaisuus Ruokaketjun kiertotalous 10 op!

Osaamiskokonaisuudessa opit, kuinka voit vaikuttaa kestävään kehitykseen kokonaisvaltaisesti ruokaketjun eri vaiheissa. Osaamiskokonaisuudessa perehdytään monipuolisesti kiertotalouden liiketoimintamalleihin; tuotteeseen palveluna, uusiutuvuuteen, jakamisalustoihin, tuote-elinkaaren pidentämiseen se resurssitehokkuuteen ja kierrätykseen. Hiilenkierto ja vähähiilinen ruokaketju- opintojaksolla opit perusteet hiilenkiertoon ja ilmaston muutokseen vaikuttavista tekijöistä. Lisäksi opinnoissa syvennytään muun muassa biokaasun ja aurinkoenergian potentiaaliin sekä biotalouden ja biokiertotalouden keskeisiin elementteihin erityisesti ruokaketjussa. Opinnoissa opitaan tunnistamaan eri ruokahävikkilajeja ja ruokahävikkiin liittyviä taloudellisia mahdollisuuksia sekä rajoitteita työelämässä.

Osaamiskokonaisuus soveltuu kaikille ruokaketjun vastuullisuudesta ja kiertotalouden mahdollisuuksista kiinnostuneille henkilöille, alalla jo toimiville ja alan tehtävistä kiinnostuneille!

Koulutus suoritetaan kokonaan verkko-opintoina, joten mukaan tuleminen on helppoa. Koulutus ajoittuu keväälle 2024. Ilmoittautuminen koulutukseen järjestetään 1.11.2023 (klo 8.00) – 10.12.2023 (klo 23.59). Koulutuksen hinta on 100 € (maksuton työttömille ja lomautetuille). Kaikki osaamiskokonaisuuden hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen ja opintorekisteriotteen, jolla voit todentaa osaamisesi esimerkiksi työnantajalle.

Kysy lisää: jatkuva.oppiminen@seamk.fi. Tervetuloa mukaan!

Ruokaketjun kiertotalous 10 op (kevät 2024)